Vélemények

nALe 2024.06.11.-n 11:49

A mai napon sikeres forgalmi vizsgát tettem. Első alkalommal vágtam neki, így nagy volt az izgalom. Azonban mindez felesleges volt, hiszen oktatóm Kapusi Zoltán kiválóan felkészített a forgalomban való részvételre. Ez úton is KÖSZÖNÖM neki! Az iskola korrekt, segítőkész, és nagyon rugalmas. Csak ajánlani tudom mindenkinek az ÖN-indító autósiskolát.

Emo0703 2024.03.01.-n

Örülök hogy ezt az autósiskolát választottam,kellemes csalódás volt számomra.
Kapusi Zoltán volt az oktatóm, neki köszönhetem hogy elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem. Az órák mindig komolyan, de egyben humorosan is teltek.
Szilvia nagyon segítőkész és kedves.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom az autósiskolát.

Lacika123 2024.02.29.-n

2024.02.21-én sikeres forgalmi vizsgát tettem első próbálkozásra. Ezt pedig legfőképpen Kapusi Zoltánnak köszönhetem. Türelmes, kedves és nagyon segítőkész és kiválóan megtanít forgalomban vezetni. Az ön-indító autósiskolát csak ajánlani tudom mindenkinek.

barbarakapus 2022.03.14.-n

Pár napja sikeres forgalmi vizsgát tettem első próbálkozásra az Ön-Indító tanulójaként. Itt is szeretném megköszönni az oktatómnak, Kapusi Zoltánnak a korrekt munkáját, hogy türelmes volt és megtanított minden fontos dologra, ami a biztonságos és előrelátó vezetéshez szükséges. Szilvia pedig mindig nagyon kedves és érdeklődő volt!?

David Vincze 2021.11.03.-

Mai nap sikeres forgalmi vizsgát tettem elsőre. Ezt főképpen az oktatómnak Kapusi Zoltánnak köszönhetem. Türelmes, segítőkész és remekül megtanít a forgalomban való vezetésre. Az autós iskolát csak ajánlani tudom mindenkinek.

Roland123 2021.07.14.-n

Ajánlom mindenkinek!
Kedves, segítőkész mindenki, mindent meg lehet velük beszélni.

ordoghanna 2020.12.09.-n 14:12

Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani ezt az autós iskolát. Szilvia mindig kedves, aranyos és mosolygós volt az első perctől kezdve. Az oktatóm Kapusi Zoltán volt, aki kiválóan meg tudja tanítani az embert vezetni. Az órákba humort is csempész és mellette nem kell aggódni hogy meg tudsz-e tanulni vezetni, le tudod-e tenni a vizsgádat, mert igen! Mindent megtesz ennek érdekében amiért én is nagyon hálás vagyok!

Anikó 2020.10.16.-n 17:58

Nagyon sokáig nem éreztem késztetést arra, hogy jogsim legyen és vezessek. Aztán 2 hajszál híján baleset miatt 10 évig! autóba sem mertem ülni. Majd ez elmúlt. És végül eljött az a pillanat, mikor azt mondtam, hogy csak kell egy kocsi. Körbe érdeklődtem, utána olvastam, hogy hova, kihez menjek és azt a tanácsot kaptam, hogy “Csak Kapusihoz!”
Zoli végtelenül alapos, nagy gyakorlattal rendelkezik (szerintem bekötött szemmel a csomagtartóba rakva is simán elvezetne Miskolcon ) és komoly, ha az kell, de alapvetően jó hangulatban, viccelődve teltek a vezetési órák. Ki lehet hozni a sodrából, de nem egy könnyen. Hatalmas türelme van. Szilvi pedig egy angyal.
Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az autósiskolát.

Kosina Csaba 2020.10.02.-n 22:31

2020.09.03-án sikeres forgalmi vizsgát tettem. Családtagok és a barátaim ajánlásával választottam az Ön-inditó autós iskolát. A lehető legjobb döntést hoztam mikor ide beiratkoztam. Mindenki nagyon kedves volt velem. Tóth Zsolt volt az oktatóm a legjobb oktatót választottam, nagyon kedves, jó fej, türelmes és segítőkész mindenkinek csak ajánlani tudom. Innen is köszönök szépen mindent.

Timcsi8909 2020.06.19.-n 07:08

Csak ajánlani tudom az Ön-indító autósiskolát,Szilvia egy angyal mindig nagyon kedves és segítőkész volt,Kapusi Zoltán volt az oktatóm,és hála neki kedden első sikeres forgalmi vizsgát tettem amiért hálás vagyok neki.Ha újra választanom kéne ismét őket választanám.Köszönök nekik mindent.

Beküldő: Bence200209. Beküldés időpontja: március 16, 2020 – 11:41.

2020.03.13(Pénteken) sikeresen átmentem elsőre a forgalmi vizsgán, amit az oktatómnak köszönhetek, mert normális módon, rendesen megtanított vezetni. Nagyon ajánlom mindenkinek!

Beküldő: l.richard98. Beküldés időpontja: október 14, 2019 – 18:48.

Sziasztok! A mai napon sikeres vizsgát tettem (2019.10.14.). Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön-Indító autós iskolát! Szilvi az első pillanattól kezdve segítőkész volt, minden fontos dologról értesített. Én Kapusi Zoltánt választottam az oktatómnak és nem bántam meg! Mindamellett, hogy szakmailag felkészült és próbálta átadni minden tudását az órák nagyon jó hangulatban is teltek! Meg vagyok elégedve az elméleti (KRESZ) és a gyakorlati oktatással is! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Beküldő: Togel. Beküldés időpontja: szeptember 4, 2019 – 20:29.

Ismerőseim ajánlására választottam ezt az autósiskolát, ami úgy gondolom a legjobb döntés volt. Családias környezet, jó hangulatú, humoros de egyben hatékony kressz és gyakorlati oktatás. Szilvia a legelejétől fogva nagyon segítőkész volt, bármilyen kérdéssel lehetett hozzá fordulni.Nem bántam meg hogy ezt az autóiskolát választottam. Az oktatóm Kapusi Zoltán nagyon megértő volt velem amit nagyon köszönök neki.Nagyon hálás vagyok mindenért biztatásért, segítségért, szép pillanatokért!Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát.

Beküldő: zsofiilles. Beküldés időpontja: augusztus 20, 2019 – 14:10.

Az elején nagyon féltem a vezetéstől, hiszen közel sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Sokat segített, hogy tényleg 110%-osan biztonságban éreztem magam az oktatóm, Kapusi Zoltán mellett. Nemcsak szakmailag, de emberileg is foglalkozik a tanulókkal. Motivál, dicsér, poénkodik, ugyanakkor szigorú kritikát is kapunk, ami elengedhetetlen a fejlődéshez. 

Beküldő: vluxi Beklüdés időpontja: augusztus 19, 2019 – 14:20.

Csak ajánlani tudom! Sikeresen levizsgáztam, szóval szeretnék köszönetet mondani az Ön-indítónak a segítségért, biztatásért, szép pillanatokért! 

Beküldő: Dominik. Beküldés időpontja: április 3, 2019 – 20:54.

Először féltem a vezetéstől de sikerült megnyugodnom hála az oktatóm biztatásának és bátorításának. Bárkinek bátran tudom ezt az autós iskolát ajánlani, mivel eredményesen felkészítenek a forgalmi, KRESZ és elsősegély vizsgára. Rugalmasan lehet a forgalmi órákat beosztani és ha bármilyen probléma adódik segítőkészek és megértőek.

Beküldő: szabo.anna93. Beküldés időpontja: március 5, 2019 – 11:29.

Én is csak ajánlani tudom az Ön-Inditó autósiskolát és Kapusi Zoltán oktatót! Kezdetben nem sok közöm volt az autóvezetéshez, de hála Zolinak, aki tényleg arra törekedett, hogy biztonsággal megtanuljak közlekedni a forgalomban, sikeres forgalmi vizsgát tettem. Soha nem éreztem úgy, hogy csak letudjuk az órákat, mindig maximálisan odatette magát, nem voltak lemondott időpontok, csúszások, nagyon egyenes és korrekt tanár. Az biztos, hogy Zolinál nincsenek kifogások, mellébeszélés, de ez kifejezetten motiváló. Szerintem nagyon fontos, hogy a parkolásoknál kézzelfogható támpontokat kaptam és hősiesen tűrte, ahogy néha nem kicsit nyúztam az autót. Összességében nagyon jó emlék marad, minden nehézségével együtt, ez a pár hónap, amíg ide jártam. Szilvi pedig, aki az ügyeket intézi, mindig annyira kedves volt. Köszönök mindent!

Beküldő: Bujdosó Áron. Beküldés időpontja: március 1, 2019 – 19:40.

Mindenkinek csak ajánlani tudom az ön-indító autósiskolát, mert az elméleti kressz órák alaposak és nyugodt szívvel lehetett kérdezni mikor nem értettem valamit. Ezután jött a vizsga belőle, ezek után egyeztetések jöttek és már kezdődött a forgalmi vezetések amik már megint csak alaposak, mert ha mindet beletettem és oda is figyeltem minden érthető volt és könnyű megtanulni. Forgalmi oktatóm: Kapusi Zoltán volt, és köszönöm a sok türelmét és segítségét még egyszer. Köszönöm hogy itt tanulhattam! 🙂

Beküldő: virag_edina91. Beküldés időpontja: február 14, 2019 – 12:40.

Már a beiratkozáskor Szilvia kedvesen és mosolygósan fogadott. Bármilyen kérdésem volt, mindig szívesen segített.Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát! A kresz oktatások nagyon alaposak és érthetőek voltak. Kapusi Zoltán tanár úr volt a gyakorlati oktatóm.  Én kifejezetten kértem, hogy hozzá járhassak, mert csak pozitív véleményeket hallottam róla. Vele az órák mindig vidáman teltek, még akkor is, ha éppen nem volt tökéletes a teljesítményem. smileyMindent pontosan elmagyarázott, megtanított.  Köszönöm Zoli bácsinak a türelmet és a biztatást, „Jó pilóta lesz belőled!”. smileyNem bántam meg, hogy ezt az iskolát választottam!Köszönök mindent!

Beküldő: andrea.k. Beküldés időpontja: december 6, 2018 – 08:22.

Kedves Szilvia és Zoltán!Hogy azonnal a közepébe vágjak, azt kell mondjam, a lehető legjobb döntés volt Titeket választani. yesSzilvia, már az első pillanatban mosolyogva, kedvesen fogadtál, mintha régóta ismernénk egymást, és ez nem változott a mai napig. Nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek!  Zoltán, hónapokon és több száz kilométeren át koptattuk a Vitara kerekeit, miközben a legjobb tudásod szerint próbáltad átadni a vezetés csínját-bínját. Tudom jól, hogy nem volt rövid menet a vizsgámig eljutni, smileywink ezért kimondhatatlanul hálás vagyok a türelemért és alaposságért, amivel végig fenn tudtad tartani a motivációmatés aminek segítségével az adott hibáimból tanulni tudtam. A vezetések alkalmával mindig törekedtél arra, hogy az órák változatosak legyenek és minél többféle közlekedési szituációt megtapasztalhassak.Nem titok, hogy úgy gondolom, a tudásod előtt bárki fejet hajthat, humoroddal és nyugalmaddal biztonságban érezhettük magunkat a legnagyobb forgalomban is. Hiányozni fognak a közös vezetések, de a szlogeneket, -mint a „Fékezzünk, mert nem annyira zöld.”, „A következő lámpánál kunkorodjunk balra.”, „Tekerd a kormányt lelkesen!” vagy a „Lehelet finom fééék. Úgy van.” – már ismeri a család és a barátok, így nagyon hosszú ideig nem fogom elfelejteni.Már megkaptam a jogosítványomat, ÉS NEM MONDOM azt, hogy “Mától mindenki vonuljon fedezékbe!!!”, laughmert nemcsak a sikeres vizsgához nyújtottál hatalmas segítséget, hanem a későbbi biztonságos és előrelátó közlekedéshez is. Hogy az életben mindezt hogyan alkalmazom, már csak rajtam múlik.Röviden: kitartó munka és pozitív emlékek fűződnek a jogosítványom megszerzéséhez, és szívből köszönöm,hogy a tanulótok lehettem! Azt hiszem ebben minden benne van. Ezer hála és köszönet Nektek, na meg hatalmas ölelés! 

Beküldő: Unyi Dominik. Beküldés időpontja: október 29, 2018 – 20:30.

Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön – Indító Autósiskolát!A KRESZ oktatás nagyon alapos és hatékony volt. A lényeges szabályokra külön felhívta a figyelmünket az oktató és ha valamilyen kérdés merült fel azt azonnal megválaszolta.Én Kapusi Zoltánnál tanultam vezetni egy Suzuki Vitarán. Részletesen elmagyarázott mindent és lelkiismeretesen felkészített a forgalmi vizsgára, ahol semmilyen váratlan dolog nem történt, csak olyan helyen vezettem, ahol az órák során is.Az iskola rugalmas időbeosztása miatt a suli és az edzések mellett is tudtam járni vezetni.Szilvi a beiratkozástól kezdődően nagyon segítőkész volt, bármilyen kéréssel és kérdéssel fordulhattam hozzá.Aki jogsit szeretne az válassza az Ön – Indítót!

Beküldő: sdori. Beküldés időpontja: szeptember 7, 2018 – 10:39.

Ismerőseim ajánlására választottam ezt az autósiskolát, ami úgy gondolom a legjobb döntés volt. Családias környezet, jó hangulatú, humoros de egyben hatékony kresz és gyakorlati oktatás. Szilvia a legelejétől fogva nagyon segítőkész volt, bármilyen kérdéssel lehetett Hozzá fordulni. A gyakolati oktatóm Kapusi Zoltán volt, egy Suzuki Vitarán tanultam. Az órák jól teltek, hiszen a tanulás mellett mindig jutott idő egy kis humorra is. Ami kifejezetten pozitív volt számomra, hogy nappali tagozatos hallgatóként, illetve munka mellett is tudtam menni vezetni, az iskola rugalmas időbeosztása miatt.Összességében csak jókat tudok elmondani az Ön-Indító Autósiskoláról, és mindig hálás leszek nekik! Köszönök mindent! 🙂 

Beküldő: AdamKiss. Beküldés időpontja: augusztus 17, 2018 – 11:54.

Barátaim ajánlására jelentkeztem az autósiskolába, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Csak pozitív tapasztalaton van az autósiskolával. A KRESZ-vizsgára való felkészítés pontos volt és érdekes, ha felmerült közben kérdés arra szakszerű választ kaptunk. A kapott CD-n lévő tesztek segítségével lehetett otthon is gyakorolni. Könyvet is kaptunk, ami kiváló volt az ismétlésre, esetleg otthon felmerült kérdések tisztázására.A forgalmi oktatás nagyon emberséges és rugalmas volt időpontok terén. Az én oktatóm Kapusi Zoltán volt, aki végig megértő, türelmes és humoros volt. A már említett rugalmasság miatt az is tud rendszeresen járni, akinek zsúfoltabbak a napjai mint nekem voltak.Én B kategóriás jogosítványt szereztem, egy új Suzuki Vitarán tanultam. Nagyon jó autó, szerettem vezetni. Viszonylag magas ülésű, kényelmes autó.A legjobb autósiskola a városban egyértelműen. Csak ajánlani tudom.

Beküldő: Horváth_Alexandra. Beküldés időpontja: június 26, 2018 – 22:42.

Hétfőn sikeres vizsgát tettem ^•^Aki jogosítványt szeretne az jöjjön ebbe az iskolába.Családias hangulat, rugalmasság, végtelen türelem, gyors ügyintézés ez jellemzi az iskolát.Köszönöm, hogy nálatok tanulhattam.Akinek már sikerült annak sok km-t kívánok baleset mentesen, aki még most kezdi  annak sok sikert Puszi ^•^

Beküldő: judit94. Beküldés időpontja: május 23, 2018 – 15:46.

Nagyon jó autósiskola, mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenben a segítségemre voltak,az ügyintézés gyors és pontos, az oktatáson mindent meg lehetett tanulni otthon már csak ismételni kellett, és a vezetés során is rugalmasan igazodtak hozzám.Szerintem a legjobb autósiskola a városban.Köszönet Kapusi Zoltán oktatómnak és Szilviának

Beküldő: szarazadam. Beküldés időpontja: március 12, 2018 – 22:13.

Nem bántam meg hogy ezt az autóiskolát választottam. Az oktatóm Kapusi Zoltán nagyon megértő volt velem amit nagyon köszönök neki. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát.

Beküldő: HegyiAnna. Beküldés időpontja: március 7, 2018 – 21:39.

Jesszusom még most is alig hiszem el,hogy sikerült 🙂 De,ezt Kapusi Zoltàn Oktató Úrnak köszönhetem!!!!!Köszönöm neki a sok-sok türelmet és tanítâst ;)Csak ajànlani tudom az Ön-Indító Autósiskolàt!!!!Nagyon aranyosak és segîtőkészek.,Szilviàval együtt.Kivàló oktató Zolibà 🙂 Úgyhogy hajrà fiúk-lànyok

Beküldő: Fróna Ákos. Beküldés időpontja: március 6, 2018 – 19:42.

Személy szerint nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek az Ön-Indító autósiskolát. Gyors és rugalmas a képzés, türelmesek és segítőkészek. Jól éreztem magam ezalatt a pár hónap alatt. Köszönök mindent. :)Üdv:Ákos

Beküldő: Katerina90. Beküldés időpontja: február 7, 2018 – 21:30.

Az Ön-Indító Autósiskola nem ismeretlen nálunk. Kijelenthetem, hogy aki a családból és a szoros baráti körből vezetni tanult, az itt tanult és mindenki elsőre ment át minden vizsgán. Nem is volt kérdés, hogy én is itt tanulok majd meg vezetni.
Szakszerű elméleti és gyakorlati oktatás, gyors és megbízható ügyintézés, korrekt és emberséges hozzáállás.
A mai életben már elengedhetetlen a Jogosítvány megszerzése, ezért én bátram ajánlom másoknak is az Autóiskolát.
Mindent nagyon szépen köszönök Szilvinek és Zolinak!

Beküldő: gabica238415. Beküldés időpontja: november 23, 2017 – 20:06.

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát! Kisgyerekes anyukakén el sem tudtam képzelni, hogy 5 hónap alatt jogosítványom lesz. Nekem mégis sikerült, és ezt nekik köszönhetem! Kiváló elméleti képzés, ingyenes segédanyagok.  A gyakorlati oktatásokra Kapusi Zoltánhoz jártam, melyek nagyon jó hangulatban teltek, és ami a nekem legfontosabb volt, hogy az én időmhöz volt mindíg igazítva. Nekik köszönhetően sikerült mindenből elsőre levizsgáznom.  Én nagyon örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam, nem csak jogosítványhoz jutottam, de nagyszerű embereket ismerhettem meg!  Köszönöm ! 

Beküldő: Filep.vivien. Beküldés időpontja: november 20, 2017 – 19:02.

Egy élmény volt 🙂 Nagyon sokat köszönhetek Kapusi Zoli bának és Szilviának is. Jobb iskolát nem is választhattam volna. Zoli bá nagyon megértő volt, hogy bénáskodtam még az utolso órámon is 🙂 nagyon fog hiányozni, hogy nem hallhatom többet, hogy „Lehelet finom fék Vivike”. Örök hálám

Beküldő: szekely95. Beküldés időpontja: július 24, 2017 – 12:52.

Az elmúlt néhány évben lassan hobbimmá vált a különböző jogosítványok megszerzése, gondolok itt a B kategóriától kezdve az A1, A2 és A kategóriákra és nem is volt kérdés,hogy az Ön-indító Autósiskolánál fogom őket megszerezni.Több ismerősöm is tanulójuk volt és jó véleménnyel voltak róluk aztán ezért döntöttem így,hogy őket választom.Szakszerű elméleti és gyakorlati oktatás,gyors és megbízható ügyintézés,melyek mindig jó hangulatban teltek el, így mertem én is ajánlani a család többi tagjának és mindenki másnak is.Köszönök mindent!!

Beküldő: Adam99. Beküldés időpontja: június 16, 2017 – 12:49.

Mindenkinek ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát aki gyorsan egyszerűen és persze rendes körülmények között szeretne jogosítványt szerezni. Rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodtam (és persze egy B kategóriás jogosítvánnyal). Aki nem tudja eldönteni, hogy melyik autós iskolát válasza egyből ide irányítanám. Sok kedves embert ismertem meg, az oktatás precíz, tartalmas és bisztosan állítom, hogy minden út egy külön élmény. Szeretném megköszönni Kapusi Zoltánnak a sikeres vizsgát és az arra való felkészülésre szánt idejét! Irány az Ön-Indító!!

Beküldő: Weiszdaniel. Beküldés időpontja: június 5, 2017 – 12:42.

Nagyon megbízható, gyors, pontos, rugalmas és türelmes oktatás, minden téren.Nyugodt szívvel ajánlom az iskolát bárkinek.Köszönök mindent 🙂 

Beküldő: Krisztian0524. Beküldés időpontja: május 19, 2017 – 18:01.

Köszönök Mindent Ön-Indító! Csak javasolni tudom annak, aki jogosítványt szeretne, hogy CSAK is ide jöjjön! 🙂 -Minden szinten profi precíz Iskola! 🙂 

Beküldő: Tomi995. Beküldés időpontja: március 4, 2017 – 19:04.

Köszönet az Ön-Indító autós iskolának mindenért, főként Tóth Zsoltnak aki segített eljutni a sikerig, és lehetővé tette hogy sikeres vizsgát tehessek! És Szilvinek a sok jó tanácsért és segítségért. Mindenkinek csak ajánlani tudom mivel nagyon jó és segítőkész suli, nagyon pozitív véleménnyel távozom, és kicsit hiányolni fogom a jó beszélgetéseket Zsoltival!
Üdv: Tomi 

Beküldő: Martin. Beküldés időpontja: február 8, 2017 – 21:29.

Az Ön-Indító Autósiskolát ismerőseim ajánlása miatt választottam, ami egy nagyon jó döntés volt.Számomra a KRESZ oktatás nagyon alapos és hatékony volt. Mindezek mellett kaptam gyakorló programot és tankönyvet, amelyekkel itthon is tanulhattam, így a kellő felkészültségnek köszönhetően elsőre sikerült a KRESZ vizsga.A forgalmi vezetést Kapusi Zoltán tartotta nekem aki nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, ezáltal egyértelműen és alaposan megtanítja a forgalomban lévő vezetést. Nekem az órák mindig hangulatosan teltek. A rugalmas időpontegyeztetésnek köszönhetően rendszeresen tudtam menni vezetni munka mellett is. A megfelelő felkészülésnek és hatékony oktatásnak köszönhetően a forgalmi vizsga is sikerült elsőre.Tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskólát.

Beküldő: Sz.Zsanett. Beküldés időpontja: február 2, 2017 – 20:18.

A honlapról illetve ismerősöktől hallottam az autóiskoláról. Júliusban kezdtem az oktatást. A KRESZ tanulásakor az oktató kitért a legapróbb részletekre is, így már az órák figyelmes végighallgatásával meg lehetett szerezni a sikeres vizsgához szükséges tudás egy részét.Az ügyintézés gyors és rugalmas volt, Szilvia kedves és segítőkész a kérdésekkel, kérésekkel bátran lehetett hozzá fordulni.Kapusi Zoltánnál kezdtem el vezetni szeptemberben és egyetem mellett is viszonylag gyorsan már decemberben sikeres forgalmi vizsgát tettem. Az órák nagyon jó hangulatban teltek egyáltalán nem teherként éltem meg őket, jó emlékkel fogok visszagondolni rájuk. Az oktatás színvonala magas volt, és bár a 30 óra gyorsan eltelik, mégis igyekszik felkészíteni nem csak a sikeres vizsgára, hanem a későbbi balesetmentes vezetésre is.Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát. 

Beküldő: sagimiki89. Beküldés időpontja: január 25, 2017 – 16:50.

Szia mindenkinek! Nyáron támadt egy ötletem hogy megszerzem a jogosítványt. Több ismerős indíttatására, meg a személyes tapasztalatokra alapozva, szóba se jöhetett más, mint a nagy múltra visszatekintő Önindító autósiskola.A teljes körű ügyintézés, odafigyelés, rugalmasság, megbízhatóság, segítség nyújtás; munka mellett mind nélkülözhetetlen volt, amit teljes mértékben megkaptam, mind ügyintézés, mind kressz oktatás és forgalmi szempontjából is. Munka és család mellett, időben és a részletfizetésnek köszönhetően, egy maximálisan vállalható oktatásban volt részem, a jó hangulatról nem is beszélve a Zolibával eltöltött 30 óra összezártság ideje alatt. Ajánlom mindenkinek: tanulóknak, dolgozóknak, családosoknak, minden jogosítványra vágyónak.Nem fogtok csalódni :Minden köszönet Szilvinek és Zolinak 🙂

Beküldő: Vásári Zsolt. Beküldés időpontja: december 20, 2016 – 23:27.

Sziasztok! 2016 augusztus közepén egy hírtelen jött ötletem támadt, hogy még az idén megszerzem az „A ” korlátlan jogosítványt. Tudtam, hogy nagyon szorítani fog a határidő és minden vizsgára csak egy lehetőségem van, csak akkor lesz meg még a tél beállta előtt. Így nem igazán szereztem információkat az iskolákról, gondoltam egy az ár és ugyanazt tartalmazza a képzés. Üzletrontás miatt most nem nevezhető meg az iskola ahová jelentkeztem. Kitöltöttem a jelentkezési lapot, befizettem az elméleti képzés és az első vizsgadíjat , és széles mosollyal haza ballagtam.” Hurrá meg ma elkezdhetem az elméleti képzést interneten! ” Még aznap meg is jött a regisztrációs kód, így elkezdtem tanulni az anyagot és 5 nap alatt sikeres vizsgát tettem. Na ekkor ért az a meglepetés hogy hívást kaptam az Önindító Bt.-től, hogy akkor mikorra irhatnak ki vizsgára. Nem értettem elsőre hogy miért nem ahoz az iskolához kell mennem intézkedni ahová jelentkeztem. Közben kiderült, hogy nekik nincs is motorjuk , ők csak a jelentkezési lapot elveszik és atviszik az Önindító Bt.-hez és utána már semmi közünk egymáshoz . Ez sajnos így  nekem 24000Ft-al többe került mintha ide jelentkeztem volna + meg vettem minden ruhát kesztyűt csizmát mert ők nem tudnak adni semmit. Utólag kiderült azt sem kellett volna megvenni mert az iskola tud adni protektorokat és így a ruha nem lett volna muszáj. Miután sikeres elméleti vizsgát tettem elkezdhetem a rutin gyakorlást. Ekkor történt az első találkozás a motorral és az oktatóval a Zolival is. Mivel nem volt motoros múltam csak robogoztam így először kisebb majd  nagyobb  köbcentis motorokkal kellet gyakorolni . ‎Eléggé rosszul ment az első egy két alkalom de Zoli végig türelmes és nagyon megértő volt hozzám. Nagyon sokat tanultam tőle aminek a jövőben majd hasznát fogom venni. Mindig jó hangulatban teltek a gyakorlások, sokat viccelődött így sokkal könnyebben telt az idő is. Jól sikerült össze egyeztetni az időpontokat is így gyorsan ment az órák levezetése. Az irodában Szilvi is mindig nagyon kedves volt és segítőkész.  Utólag nem bánom, hogy átkerültem az Önindító Bt.-hez. Nagyon meg vagyok velük elégedve és csak ajánlani tudom mindenkinek.Köszönök mindent, és további sok sikert!

Motoros jogsiBeküldő: Rajhárd Szabolcs. Beküldés időpontja: november 6, 2016 – 13:33.

Sziasztok! Célom az „A” katagória megszerzése volt. Szerettem volna  a lakóhelyemhez közel elsajátítani a gyakorlati részét a képzésnek. Olyan iskolát kerestem ahol, tudnak biztosítani számomra eszközöket (motorkerékpár, protektorok, stb.) az oktatás alatt.Így megtaláltam az Ön indító iskolát, megismertem Szilvit és Zolit. Megnyerő volt számomra, hogy bármilyen kérdésem volt mindenre kaptam választ már a tanfolyam kezdése elején. Amit ígértek nekem, azt kaptam 🙂 Minden az előre leegyeztetett időpontban történt, pontos adminisztrációval.Az oktatás folyamán sok ismeretre tettem szert, amit a jövőben is kamatoztatni tudok. Zoli oktatási módszere nagyon szimaptikus volt számomra, nemcsak a vizsgára akart felkészíteni, hanem megtanított motorral közlekedni – ami nagyon fontos.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Megbízható, pontos és rendkívül megnyerő csapat, csak így tovább.

Beküldő: Ivettke. Beküldés időpontja: március 30, 2016 – 14:06.

Én is a honlap és az ismerősök ajánlásával választottam ezt az autósiskolát, így hogy másnak is segítsek a dönteni, leírom a tapasztalataimat. Megbízható, korrekt csapat, minden úgy történt, ahogy az elején elmondták. A Kresz oktatás alatt alaposan megtanultuk a szabályokat, bár gyakorlatba nem olyan egyszerű átültetni a tanultakat. smileyÉn Kapusi Zoltánnál tanultam vezetni, csak jót írhatok róla. Türelmesen magyarázott, nyugodt volt és sokat viccelődött. Örülök, hogy levizsgáztam mindenből elsőre, de hiányozni fog, hogy nem kell már többet vezetni menni, olyan jó hangulatban teltek az oktatások. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.smiley

Beküldő: alex. Beküldés időpontja: július 12, 2015 – 15:16.

13 évi smkp. vezetés után ebben az évben adtam a fejem arra, hogy rendszámos motorra jogsit szerezzek.A B jogsi mellé könnyített formában megszerezhető A1 kategória tökéletesen megfelelt, így erre jelentkeztem. Azt hittem a könnyítés miatt 1-2 hónap alatt célba is érek és hogy ez így is legyen, először egy általam nagyon régen ismert tiszaújvárosi oktatónál jelentkeztem.Sajnos a kb. 30 éves ismeretség ellenére egyszer csak azt vettem észre, hogy 1 hónapos önképzéssel, internetes gyakorlással felkészülve hiába indultam volna a KRESZ vizsgára az oktatótól kapott időpontra, azt ilyen-olyan indokkal egymás után kétszer is lefújta . Mivel nem volt remény egy harmadik , valós időpontra, 2 elvesztegetett hónap után egy másik szakmabeli ismerősöm javaslatára fordultam az ÖN-INDÍTÓ-hoz, ahol Kapusi Zoltán foglalkozott velem és a többi motoros jelölttel.A valós helyzetet megismerve belenyugodtam, hogy a magyar bürokrácia mellett hiába szeretnék gyorsan jogsit szerezni. Így legalább komolyabban vettem a képzést, mert bár már fel voltam készülve a KRESZ vizsgára, végigültem a kifejezetten a motorosokra vonatkozó előadást, vén fejjel beálltam a kölykök közé az eü. oktatás gyakorlati mutatványaira és amikor eljött az ideje, alig vártam a rutinpályás gyakorlást.Ha nem is gyorsan, de eljött a gyakorlati vizsga ideje, így most már végzett tanulóként értékelhetem az ÖN-INDÍTÓ által nyújtott szolgáltatásokat. Bár az  összehasonlításhoz nincs személyes tapasztalatom, másoktól úgy hallottam, hogy Tiszaújvárosban itt áll rendelkezésre a legjobb géppark ( darabszámban, típusválasztékban és minőségben egyaránt ). Én ugyan egy saját 125-ös robogóval vizsgáztam, de a velem együtt gyakorló és vizsgázó fiatalok mind meg voltak elégedve a gyakorlásra és vizsgára kapott motorokkal.Emellett hibátlan volt a tanfolyam adminisztrációja, amit mondtak, ígértek, az úgy és akkor történt, amikor kellett.  Nem mellesleg szinvonalas volt a klimatizált előadóterem is, de a legfőbb érték még így is az emberi tényező volt. Kapusi Zoltán oktatói stílusa egyszerre szórakoztató és tanulságos, nyugodt, de szükség esetén ösztönző módon kritikus.  Amit mond, az rövid és lényegre törő, nem ismétli feleslegesen önmagát, ezért érdemes odafigyelni és memorizálni a szóban elhangzottakat ill. ha valami nem érthető , rákérdezni, mert könnyen lehet, hogy az még egyszer már nem hangzik el.A lényeg összegezve: magas szintű technikai háttér, hibátlan adminisztráció, profi oktató vagyis aki motoros jogsit akar szerezni, itt a helye! Szabó Sándor

Beküldő: Dóri. Beküldés időpontja: december 2, 2014 – 12:47.

Üdv mindenki!

Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy melyik autós iskolát válaszd. Remélem segítek az én tapasztalatommal. Most éppen a jogosítványomat várom,már postázzák ugyanis sikeres vizsgát tettem. Azonban most is gyakran emlegetem az órákat vagy az iskolát.
Hogy miért szerettem annyira ide járni?
Mert Szilvi mindig segítőkészen fordult hozzám ha kérdésem vagy kérésem volt.
Mivel egyáltalán nem tudtam még vezetni fontos volt hogy a választott oktatóm, Kapusi Zoltán türelmesen magyarázta a vezetést.A gyakorlások pedig mindig jó hangulatban teltek, sokat nevettem és közben mégtöbbet tanultam.
Gyakran előfordult, hogy épp közbe jött valami vagy megbetegedtem ilyenkor mindig elnéző volt és azonnal keresett nekem másik időpontot.
Lányként bizonytalanul kezdtem a vezetéshez és félve, az Ön-Indító autós iskolában sikerült a vezetést pozitív és kellemes dologként megtanulnom nem pedig stresszelve.
Mindent összefoglalva ma is ezt az iskolát választanám.
Nem csak egy jogosítvánnyal hanem egy élménnyel gazdagodtam és mindezt a vidám, kedves és tényleg profi kis csapat segítségével érhettem el.
Köszönöm Ön-Indító Autósiskola! Konyári Dóri

Beküldő: Gabriella. Beküldés időpontja: augusztus 21, 2014 – 15:18.

Üdv Mindenkinek! Az Ön-Indító Autósiskolával maximálisan meg vagyok elégedve.Nagyon megtetszett az a ” családias” hangulat, ami a beiratkozástól kezdve az utolsó vizsgáig tapasztaltam.Nagyon jó hangulatba teltek el a tanfolyam órai, nem kellet  aggódnom, hogy valamit nem fogok teljes mértékben megérteni, mert az oktatóim mindig arra törekedtek, hogy mindenki számára egyértelművé tegyék a vezetési ismeretek elsajátítását.Külön köszönet Kapusi Zoltán oktatónak  a sok türelemért, kitartásért és a tudásért amit elsajátítottam a vezetési gyakorlatok során . Nagyon korrekt ember.Minden leendő tanulóvezetőnek csak ajánlani tudom az Ön-Indító Autósiskolát!